Strandpaviljoen "Het Wantveld"

Beachclub “Het Wantveld”

Heerlijk zitten in onze prachtige serre of genieten op de nieuwe loungebanken op het terras van een heerlijk glaasje bubbels en neem een proeverij van gedroogde hammen of een salade met rauwe zalm, kreeft en tonijn shasimi. Bel 071 40 823 80 om te reserveren.

Kom bij ons langs voor nog meer beleving en geniet van onze open keuken waar u live ziet hoe de gepassioneerde koks uw eten met liefde bereiden. Van huisgemaakt vloerbrood tot kreeft en van mannenburger tot ladyburger. Laat u verrassen tijdens de maandelijkse foodmarket.

U maakt een keuze uit één van de vele verse vis of vlees soorten die worden gepresenteerd en zie hoe de koks dat voor u klaarmaken. Bekijk ook alvast online de menukaart!

Meer info: www.hetwantveld.nl

Locatie Strandpaviljoen

Verhuur strandstoelen & Activiteiten

Volop gelegenheid voor feesten en partijen

Naast verhuur van strandstoelen en hokjes, kunt u bij ons prima terecht voor een complete maaltijd. Kijk eens bij onze “menukaart” en laat u verrassen door ons gevarieërde aanbod. U kunt ook bij ons terecht voor feesten en partijen. Direct achter de strandopgang is er volop parkeergelegenheid voor uw gasten.

Wilt u een actieve dag aan het strand? Ook daarin kunnen wij voorzien. In samenwerking met SPEV of onze buren “Aquasports” bieden wij o.a banaanvaren, kitesurfen, parasailen, zeevissen en diverse andere watersport-activiteiten. Kom eens langs voor een dagje aan de waterkant. Twijfelt u aan het weer? Kijk dan eerst op de webcam voor “live”-beelden vanaf ons strand. Klik hier: LIVE WEBCAM