Logeren aan Zee strandbungalows

Onze ruime strandbungalows zijn modern maar toch knus ingericht. De bungalows worden verhuurd voor verblijf van max. 5 personen. Er is slaapplaats voor 2 volwassenen en 3 kinderen. De gehele vakantiewoning wordt verwarmd door middel van CV. In de woning is 230 Volt electra aanwezig. Bij de strandbungalows is strandmeubilar voor buiten aanwezig.

Indeling van de bungalow

  • Kinderslaapkamer met 3 persoons- stapelbed
  • Ouderslaapkamer met 2 persoonsbed
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Aansluiting 230 Volt voor bv. scheerapparaat
  • Volledig ingerichte keuken
  • Volledig gemeubileerde woonkamer
  • 6 persoons eettaffel, stoelen, zit/slaapbank
  • TV met DVD speler, WiFi Internet, luxe stoel
  • Openslaande deuren richting westen (zeezijde)

Parkeren in Katwijk aan Zee

U kunt uw auto parkeren op parkeerterrein Noordduinen. Vanaf hier is het ongeveer 300 meter lopen naar de receptie. In de directe omgeving van de huisjes bestaat géén gelegenheid om te parkeren. Dit is immers op het strand en daar mag u niet met de auto op.

De dag van aankomst kunt u met de auto doorrijden tot aan de receptie, na het uitladen kunt u de auto op het parkeerterrein parkeren.

Bij de automaat kost een dagkaart € 10,-. Dagkaarten zijn ook bij de receptie verkrijgbaar.

Wat zeggen onze gasten

We hebben ontzettend genoten in het strandhuisje. Heel veel geluk gehad met het weer, elke dag lekker met je voeten in het zand! De huisjes zijn leuk en praktisch ingericht. Ook strandstoelen en windscherm zijn aanwezig. Boulevard en centrum is op loopafstand en het winkelcentrum met supermarkt heel erg dichtbij!

Yanice
September 2015

Je zit in Katwijk Noord, het rustige gedeelte van het strand. Ontvangst was supervriendelijk en in het huisje wachtte ons een heerlijke zak fruit op. De inrichting is basic maar ruim voldoende. Ons huisje was erg schoon en is ook makkelijk schoon te houden. Je hebt vrij uitzicht over de zee en de ondergaande zon.

Bebp
22-05-2016

Meenemen van uw hond

Wij hebben er geen moeite mee als u uw hond(en) meeneemt. Uiteraard verwachten wij dan wel, in alle redelijkheid, dat uw huisdier(en) dan geen overlast bezorgen aan medebewoners van ons park of strandbezoekers. Tevens verwachten wij ook van u dat u zelf uitwerpselen, braaksel, haren van ruiende honden etc. opruimt met een zakje.

Wij brengen € 30,00 in rekening per hond per verblijf voor extra schoonmaakkosten. Honden zijn uiteraard NIET toegestaan onder de douche, op de bank, bedden of ander meubilair. Mochten hier hondenharen worden aangetroffen, dan wordt het weggegooid en wordt de vernieuwing verrekend met borg, evenals andere schade en bevuiling. Wij houden de huisjes graag netjes voor alle gasten! Het is niet aan te raden een hond alleen in het huisje te laten. Bij de huisjes moeten honden zijn aangelijnd